Въпреки информациите, че Джино Бианкалана най-сетне е срещнал любовта в лицето на красива лекарка, той се появи сам на сватба. Каквото и да направи обаче победителят от Биг Брадър, около него винаги има красиви жени. През уикенда той беше поканен на сватба в София, която завърши в клуб The 1 Exclusive. И макар да не беше отишъл с половинка, се озова в центъра на горещ купон.
На съседното сепаре своя 20-ти рожден ден празнуваше една от най-харесваните българки в инстаграм, спряганата преди време за гадже на футболиста Благой Георгиев – Палома Митева.

Малката й черна рокля и фактът, че отбелязваше юбилея си без мъж до себе си действаха като магнит за мъжките погледи. А те не бяха никак малко. Освен българо-американският мачо, същата нощ в клуба на звездите да се забавляват дойдоха и баскетболистите на „Левски“.


Как е завършила вечерта на Палома, можем само да гадаем. Но за партито й е сигурно, че беше запомнящо се и изпълнено с изненади от близките й хора. Кулминацията се оказа тортата, подарък от най-добрата й приятелка, на която пишеше: „Честит рожден ден, Палома! – За кумата от младоженците“ и по този нестандартен начин я покани да бъде кума на сватбата й. Много наздравици, поздрави и салфетки ознаменуваха двойния повод.