Джино Бианкалана победи за втори път в Биг Брадър в понеделник вечер, след като за първи път спечели титлата „любима звезда на България” преди две години. На второ място остана Константин, което изненада фенове му. До последно той бе сочен за №1 от съквартиранти и зрители, но посрещна загубата с усмивка и попадна в прегръдките на жена си. Динко пък не пожела да напусне къщата на Биг Брадър, след като остана на трето място и това даде повод на зрители да смятат, че той наистина се е изживявал като победител. Ловецът на бежанци, който разочарова с безпринципното си поведение в Нови хан, пожела Големият брат да му пусне песента за Петко войвода, за да си тръгне. След като това не се случи той бе изпратен от Коцето, който изпълни песента на българския хайдутин.
Изненадващо на четвърто място се класира Фънки, който бе сочен от мнозина зрители и съквартиранти за победител. Той напусна къщата, докато Динко му обясняваше колко много е научил от него, а Коцето искрено съжаляваше.

Първи си тръгнха двете дами в къщата-Людмила Захажаева и Светлана Василева. Коцето изнесе сегашното гадже на Християн Гущеров на ръце, а изкусителката бе облечена в полупрозрачна черна рокля.