Само преди два дни Джино Бианкалана за втори път грабна от Биг Брадър титлата "Любима звезда на България" след оспорвана битка и спечелена тежка компроматна война на няколко фронта в Къщата и извън нея.

Победителят изживя върховното унижение - почти никой от Съквартирантите му да не го поздрави за победата, а в отговор - той не пожела да се появи на партито по случай края на шоуто.

Името му продължава да предизвиква дискусии в интернет бе ли достоен той да спечели или не.

Прословутата му суета, зализаният перчем и нежеланието да отвори книга донесоха на риалити героя куп подигравки и одумвания, както във ВИП имението, така и в социалните мрежи.

Lifeonline.bg показаха любопитни кадри от не чак толкова близкото минало на Бианкалана, на които едвам успяхме да го познаем.

На фотосите виждаме Джино с тонове грим и гел в косата. Какъв е поводът за излагацията не можем да кажем, но е факт, че виждаме Джино гримиран на различни локации, което навежда на мисълта, че не е прибягвал до макиажа само веднъж.

Междувременно, и острото перо от ВИП сезона - Ваня Щерева също не пощади риалити звездата - победител в Биг Брадър: Most Wanted.

В типично саркастичния си стил, писателката деликатно захапа Бианкалана на тема книги, намеквайки, че едва ли биха намерили много теми на разговор.