Джино Бианкалана удари в земята Николета, Мара Отварачката, Антония Петрова и всички знайни и незнайни златотърсачки по позьорщина. „Любимата звезда на България" пусна снимка, на която се вижда, че е пръснал над 7000 долара в клуб в САЩ, видя репортер на „Всеки ден".

Богаташът възмути абсолютно всички в мрежата и дори и почитателите му го нахокаха, вместо да го хвалят и да му правят „евала", че е голям паралия, пише ''Всеки ден''.

„Да не си търсиш някой да ти осребри сметката, или просто искаш да покажеш, че разполагаш с пари?", е сред най-меките коментари под фотоса на Джино. След като спечели „ВИП Брадър", бившият на Джена надълго и нашироко обясняваше как иска да помага на домове за сираци и ще се отдаде на благотворителност в родината си. Никой не видя даренията на Бианкалана в България, но преди няколко дни той отпраши за САЩ, където живее от над 18 години. Още с кацането си в страната на неограничените възможности мургавелкото започна с фотосесиите с баровските си коли, часовници, бижута и диаманти.



„Трябва ли да парадираш с парите си и знаеш ли колко бедни деца нямат какво да облекат и ядат? Мислех те за пич, но явно си поредният позьор! Сигурно е имало заради какво да ти строшат кокалите в САЩ", потресени почитатели на Джино го нахокаха за отвратителната му позьорщина. Припомняме, че Бианкалана сам призна, че е бил пребит в дискотека за жена. Той бил в кома, впоследствие се е възстановявал около 6 месеца и се е хранил 3 месеца със сламка.

Много от гласувалите за Джино във „ВИП Брадър" са тотално разочаровани и не биха пратили отново есемес за бившия на Джена, който се прояви като пълен селянин с демонстрациите си на това колко пари може да похарчи за няколко часа в дискотека.

Сн. Фейсбук