Джино най-сетне се прибра у дома. Победителят от „ВИП брадър” е вкъщи след месеци прекарани в лечебно заведение в Чикаго заради свирепа катастрофа.

В болницата Бианкалана претърпя 7 тежки операции, припомня БЛИЦ. Лекари и сестри денонощно бдяха над него. Най-сериозно от злополуката бе пострадал крака на Бианкалана.

„Нека нищо лошо не ти се случва повече в този живот! Преживя достатъчно!!! Бъди силен!”, „О, боже! Радвам се, че си добре”, „Отново в играта”, „Само не казвай, че ти караш колата, че тогава ще припадна! Радвам се, че си добре” са само част от коментарите под видеото, което публикува във „Фейсбук” Джино.



"Почти загубих живота си, но се върнах и мисля, че просто времето ми не е изтекло все още. Отново съм в играта", сподели риалити героят на своите фенове. Той пусна клип как кара обратно към дома и се закани, че това е едва началото. Бианкалана явно е решил да живее на ръба, защото заяви, че се кани да си купи нов мотор, с който да препуска бясно по улиците на ветровития град.

Припомняме, че това не е първият път, в който Джино е на косъм от смъртта. Той е бил пребит от 8 души в американска дискотека, а за спомен от ужаса му останал огромен белег.

Според циркулиращи из медийното пространство информации победителят от „ВИП брадър" ще се върне в България, за да се подложи на редица процедури и кални бани.

Сн. Фейсбук