Бившият вече годеник на фолк певицата Джена - Джино, призна, че изпълнителката никога не го е обичала.

Докато бе във "ВИП Брадър" той намекна, че още обича Джена. До тогава никой не знаеше, че тя всъщност има връзка с музиканта от "Канарите" - Атанас Стоев.

"Щастлив съм, че Джена намери човек, който е като нея. Аз съм коренно различен от него и това ми показва, че с Джена не сме били един за друг. Имам планове за нашето бъдеще и сега виждам, че е нямало как да се случат. Бил съм заблуден през тези три години. Радвам се, че нещата се развалиха и всеки пое по своя път. Чух, че е бременна, желая им щастие", казва Джино в интервю пред в. "Галерия".



Той пояснява: "Аз съм на 34 години, а това момче е на 22. Ние сме много различни като хора. Ако си бил наистина влюбен в някого, както тя ми казваше, изведнъж как се влюбваш след месец в друг човек... И даже е бременна от него. Значи всичко с мен е било лъжа и губене на време. Радвам се, че го разбрах след 3 години, а не след 13. Танго се играе от двама, но аз го играх сам".



Джино потвърждава, че си е взел колата, която по-рано бил подарил на Джена, но пояснява защо:

"Бях й дал две коли - черна и сива. Когато се разделихме черната беше в моя гараж, а другата си остана за нея. Един ден видях на един светофар как това момче кара моята кола и ги свалих и двамата от автомобила".