Джино Бианкалана заби супер модел от Лас Вегас. От три месеца победителят от "ВИП Брадър" има връзка с полския супер модел Изабела Родес Лапшиш, която живее и работи в столицата на хазарта Лас Вегас.

Полякинята е модел от 14-годишна. От родното си място, провинциален град, се мести в столицата на Полша Варшава, където моментално е забелязана от модните агенти и за няколко месеца грейва от кориците на най-четените списания.

"Винаги съм мечтаела да живея в Америка. През 2008 г. се омъжих в Лас Вегас за мъжа на мечтите си. След това с него се върнахме за известно време в Полша, но окончателно се преместихме в САЩ през 2010 г. и оттогава живеем във Вегас. Помагам в бизнеса му с недвижими имоти. А самата аз се снимам във фотосесии на "Ферари", "Дукати" и "Адидас", с които работя".



Така описва себе си новата изгора на Бианкалана в кратко превю за онлайн списание за арт еротика, публикувано през ноември миналата година. От тогава насам обаче очевидно семейният статус на Изабела Родес Лапшиш е претърпял промяна и тя се е разделила с американския си съпруг, преди да си падне по Джино.

Уникално красивата полякиня стояла неотлъчно до Бианкалана в първите дни след катастрофата с мотор, в която оживя на косъм. Изабела зарязала ангажиментите си във Вегас, за да бди над болния брадър. По същото време моделката трябвало да вземе участие в нова рекламна фотосесия за "Дукати", пише "ПИК". По ирония на съдбата новата жена на едва не загиналия с мотора си Джино е не само лице на производителя на мотоциклети, но е и страстна фенка на машините, развиващи високо скорости.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук