Джино Бианкалана е влюбен в сестрата на бившата си годеница Джена - Борислава.

Именно тя обгрижва болния брадър и е неотлъчно до леглото му в Америка, научи „Всеки ден". Докато е бил в критично състояние в болницата, е пламнала любовта между двамата, разкриват наши източници.

Както „Всеки ден" писа, победителят от „ВИП Брадър" катастрофира много тежко с мотора си в средата на миналия месец и береше душа в чикагска болница в продължение на доста дни, но сега вече е на крака. По време на близо 20-дневния престой в лечебното заведение Бианкалана претърпя множество интервенции и едва му спасиха живота с шест тежки операции. Тогава до него освен семейството му е била и сестрата на Джена.

„Любимата звезда на България" оценил жеста, разбрал, че това момиче го цени, и решил да й даде шанс за нещо повече от обикновено приятелство.



Това обаче не била единствената причина да започне връзка с Борислава. Риалити звездата е решил да мъсти по много грозен начин на бившата си любима Джена. Той първо не спираше да я хули публично, а сега иска да отмъкне собствената й сестра и да настрои двете една срещу друга. Преди време Бианкалана призна, че Джена го е отвратила и вече не иска да има нищо общо с нея. Според него, откакто певицата е сгодена за Атанас Стоев - Малкия Канар, коренно се е променила и е загърбила семейството си. Тя е изхвърлила сестра си Борислава на улицата, за да не пречи на семейния й живот. Преди това двете жени живееха заедно и имаха особено силна връзка. През 2013 г. Джена дори изпя песен, в която изказа любовта към родственицата си.

Именно „благородният" Джино решил да приюти в Америка отритнатата след годежа на сестра й Борислава. Малко след това мургавелкото катастрофира тежко и бе на прага на живота и смъртта, но прескочи трапа.
Самият Бианкалана смятал, че за катастрофата е виновна бившата му Джена. Победителят във „ВИП Брадър" стигнал до заключението, че най-вероятната причина за произшествието е, че бившата му годеница му е направила черна магия. Бианкалана споделил предположенията си със сестра й, която потвърдила подозренията му. „Джена е много злобна. Тя прави магии и на своите колежки, като нищо е ходила при ходжата, когото посещава, за да му отправи проклятие", коментираха пред „Всеки ден" от обкръжението на фолкаджийката.