Нашумелият покрай участието си в риалити шоуто "ВИП Брадър" Джино Бианкалана е задлъжнял и към режисьорът Люси Иларионов, научи HotNews. Представящият се за доста заможен българин с американско гражданство, взел назаем не малка сума пари, които към ден днешен явно не възнамерява да върне.

"Сумата не е голяма, но е факт, че ми дължи пари и се прави на ударен. Вече спря да ми вдига телефона, крие се", разказвал Иларионов пред свои близки. Според запознати ставало въпрос за сума около 2500 лв. Режисьорът му ги дал от съжаление, но вярвал, че ще си ги върне, тъй като Джино го уверявал, че ще се разплатят след месец-два. С днешна дата е минало почти половин година, а бившият на фолк певицата Джена все още не е възстановил заемът си.

Взимането на пари назаем е честа практика при риалити звездата. Люси не е единственият изпържен, имало десетки хора, които не са публични личности, но се предоверили на обаятелния Бианкалана и му дали доста по-крупни суми. За тези схеми на брадъра разказа и ямболията Динко. Ловецът на бежанци изкара на светло наглата му постъпка спрямо бившата съпруга на Джино - Дейна, която също е завлечена с много пари. Ставало въпрос за над 20 000 долара.