За нищо никога не се ограничавам. Спазвам диета не, за да отслабвам, а за да се чувствам добре.

Това заяви пред БТВ моделът Джия Лазарова, която беше обявена за най-сексапилната българка от списание „Максим".

Тя оглавява тазгодишната класация, преборвайки 100 красавици.

Гинка Лазарова с псеевдоним Джия е на 27 години и родом е от Благоевград. С мода започва да се занимава, когато е едва 15-годишна, но официално влиза в този бизнес три години след това, макар баща й да е бил твърдо против. У нас името й не е сред най-познатите, но във Великобритания нещата стоят по съвсем различен начин.

Когато отишла в Лондон, станала Джия, за да не се налага всеки път да сричкува името си Гинка.

„За да станеш добър модел, на първо място трябва да имаш добра агенция. Общо взето трябва да се трудолюбив и да можеш да впечатляваш хората", обясни тя.

„Когато работиш добре като модел, изкарваш повече от една компаньонка. Ако си добър модел, няма нужда да го правиш. Моделската среда в България е под въпрос, че съществува. Тук няма моден бизнес. Не е достатъчно само да се регистрираш като модна агенция", коментира Джия.

Приятелят й преди време е живее в България, а тя през по-голямата си част е била в Лондон, където правела фотосесии. „Първите две години нещата се случваха от разстояние, но сега вече той е в Лондон и се занимава с организиране на електронни концерти", каза моделката.

Тя мечтае след време да има собствена пекарна, въпреки че не може да меси. Пробвала съм, но не ми се получава, обясни Джия.