Една от най-коментираните двойки в хай-лайфа – Благой Георгиев и Есмер Омерова, отново са заедно.

Жокер за затопляне на отношенията им даде шампионката по аржентинско танго, пускайки кадър с огледални татуси в Инстаграм.

В основата и на двете рисунки е датата на сватбата на халфа на "Оренбург" и татарката, но те са рамкирани с различни послания. От вътрешната страна на предмищницата си Есмер е изписала "Няма да позволя на никой да ни раздели", а Джизъса остава верен на религиозността си с "Това, което Господ събра".

Явно поради липса на неомастилена плът спортистът е нанесъл татуса с червено върху вече съществуваща картинка на ръката си. "Аз по цялото му тяло", констатира Есмер. След импровизирания ритуал, с който се вричат отново един на друг, 35-годишният футболист изненада любимата си с прожекция в домашния им кино салон. Като увертюра към романтична лента той бе положил огромно сърце от розови листенца пред креслото й, както й съзвездие от ароматни свещи.

Отношенията между Есмер и Благо се затоплиха само 3 месеца след като си казаха "чао". Поредната криза помежду им настъпи около Свети Валентин, който 24-годишната красавица реши да отпразнува сама и отпътува за Куршавел с родителите си и малкия Елай. Публикациите на чаровната татарка в Инстаграм също оставиха последователите й с това впечатления, поради клиширани мъдрости от типа на „Не възрастта, а мъжът променя жената.“ и „Можеш да имаш 100 жени, но пак няма да намериш мен в тях. Съжалявам, любов“.