Малко преди да стане татко за трети път, Благо Георгиев реши да покаже, че е баща -мечта и по отношение на първородната си дъщеря.

В събота футболистът заведе Йоана на най-голямата изложба на живи екзотични птици в Европа в столичен мол.

Играчът на Рубин, Казан, от известно време се подвизава в София, докато татарската му съпруга Есмер бременее у дома.

Човек на „Монитор“ го забеляза преди дни в хотел „Маринела“, в спортен екип на излизане от асансьорите, говорейки оживено по мобилния си телефон.

В момента Джизъса чака поредния трансфер и няма категорична оферта от футболен клуб. Този факт, както и ангажиментите около бебето, когато се появи на бял свят, са го довели в родината, за да може да обърне внимание и на наследниците си от Христина, за които след това може би ще има по-малко време. Той има от нея и момче – Давид. Благой Георгиев и малката Йоанна се снимаха с най-атрактивните птици по време на разходката си сред пернатите. Детето нахрани папагала Жоро който изрецитира безпогрешно "Аз съм българче".

Според запознати Есмер ще дари благоверния си с момче, което плануват да се появи на бял свят в най-скъпата московска клиника. Световната шампионка по танго се похвали в социалната мрежа, че раждането там струва около 10 000 евро или 900 000 рубли.

Новината, че ще имат дете, стана ясна след кратката им раздяла през зимата. Тогава той отново се беше прибрал в София, а Есмер разпускаше с родителите си в близост до Френската Ривиера. Въпреки, че посрещнаха разделени Свети Валентин, Благо не забрави да зарадва бременната си половинка. Той й изпрати огромен букет от червени и жълти рози. Брюнетът даже се похвали с нов татус под формата на звезда, в която е изписана датата на сватбата му с Есмер.