Няма да се женя повече, зарече се бившият футболист Благой Димитров-Джизъса пред Слави Трифонов. Той отново потвърди, че вече е разведен с бившата си съпруга Есмер, чиято невероятна ревност била причина за раздялата. "Натискът от нейна страна бе огромен. Един ден просто не издържах, обух си маратонките, за да мога да се отдалеча възможно най-бързо и си тръгнах”, обясни Благо, известен като заклет ценител на нежния пол.

Въпреки разлъката с рускинята, той продължава да е свързан с Москва, защото там върти бизнес. Какъв, не пожела да каже, но покани Слави Трифонов на гости, за да му го покаже. Георгиев бе категоричен, че футболът също вече е затворена страница за него и сега има достатъчно време за трите си деца-сина от Есмер от щерката и другия син от Христина.
Благой блесна с обувки с камъни като истинска Пепеляшка в „Шоуто на Слави”. Те предизвикаха нескрития интерес на Трифонов, който похвали бившия футболист, че ги е обул на босо. Припомняме, че Слави винаги носи обувки на босо, без чорап.