Благой Георгиев изтрещя тотално, коментират фенове в социалните мрежи.

Джизъса профукал всичките си спестявания по мадамите, които менка през последните няколко месеца.

Добре, че заплатата му в „Рубин“ (Казан) е 65 хиляди долара, иначе досега щеше да е фалирал, коментират запознати.

Откакто футболистът се раздели с жена си Христина Витанова, съвсем го удари през просото, пише pik.bg. Не че преди това се беше спирал, но все пак от хорски срам се стараеше да спазва някакви граници на благоприличие – изневеряваше й само по няколко пъти месечно.

Сега, когато Христина го заряза окончателно, Благо е като отърван.

След краткотрайния флирт с Биляна Евгениева, Георгиев бързо се преориентира към рускинята Оля Абрамович. Красавицата била с по-големи претенции от тези на Ирина Шейк и според авери на Благо, му излязла доста солено.



„Всяка седмица екзотични екскурзии, вечери в луксозни 5-звездни ресторанти, диамантени бижута… Момичето нямаше спирачка. И всичко плащаше нашият балък Благо“, подиграват му се футболисти.

Когато усети, че Абрамович не е хапка за неговата уста, бързо я заряза, преди да го е ошушкала.

Следващата в списъка бе Куини-Алис, която е още ученичка и има финансови възможности. Тя е от богато семейство, но пък Георгиев пак се охарчи като обезумял. Нея реши да поглези с чисто ново Ауди ТТ, което струва над 40 бона. Поводът: девойчето просто си издържа изпита за шофьорска книжка...

Отделно Благо постоянно я кичел със скъпарски маркови колиета, дрешки и почивки в далечни страни. „Поне още 50 бона се е изръсил по Алис“, твърдят авери. В момента се говори, че и младата девойка вече е в списъка с бивши.

Припомняме, че към месечния разчет за жени, Благо прибавя и 7 бона издръжка, която трябва да плаща на жена си Христина, задето му гледа двете деца.