Откакто прекрати футболната си кариера, Благой Георгиев – Джизъса претърпя смайваща визуална трансформация. Бившият спортист наедря, пусна брада и се превърна в подобие на чалга звездата Фики. В момента той е като двойник на фолк певеца и случайни хора със сигурност биха могли да ги сбъркат. 

Прави впечатление, че Джизъса е качил килограми. Той с мъка и с пот на челото се опитвал да ги свали, но засега безуспешно. Благо няколко пъти в седмицата тренирал, за да изгори тлъстините в областта на талията, ала нямал кой знае какви резултати. Георгиев се оплакал пред познати, че трябва да стопи 8 кила, които натрупал постепенно, след като се върнал в България. Половинката му Златка Райкова се стараела да го успокои, че изглежда добре, но суетният Благой дълбоко страдал от промяната във външния си вид, пише „Уикенд“.

Междувременно семейството замина за Дубай, където се отдаде на едноседмична ваканция. От последните снимки на Златка в инстаграм се вижда, че Джизъса наистина много прилича на сина на Тони Стораро. “Ама ти с Фики ли си на почивка?!”, подхвърлят уж на шега фенове на двойката.