От два месеца бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса е интимно близък с тийнсензацията Гери-Никол. Плейбоят, който има три деца от две различни жени и неотдавна приключи брака си с рускинята Есмер Омерова, не пропускаше изявите на певицата в шоуто за имитации „Като две капки вода“, а впоследствие стана ясно, че се е нанесъл в луксозния й столичен апартамент.

„Откакто са заедно, тя го издържа. Бившата го ошушка до стотинка и докара до фалит“, коментират запознати с финансовото състояние на Благой. Есмер го одрусала със сериозна издръжка и стопила банковите му сметки, ала оправният Благо бързо се ориентирал в обстановката и налазил Гери-Никол.

Известно е, че певицата има заможни родители, благодарение на които поддържа висок стандарт на живот, та той съзрял в нейно лице идеалната мишена. На сладкодумния спортист не му отнело много време да омае 19-годишната изпълнителка и умело се възползвал от щедростта й.

Хора от обкръжението на Джизъса твърдят, че той плащал всичките си сметки с кредитната карта на Яката дупара, купувал си скъпи дизайнерски дрехи за нейна сметка и я убеждавал да отидат на екзотична лятна почивка в луксозен курорт, естествено пак на нейни разноски.

„Благо наистина живее на неин гръб. Ако Гери-Никол го зареже, вероятно ще потърси друга заможна дама, която да го издържа“, коментират близки до него.

Родителите на Гери скоро науичили за връзката й с 36-годишния бивш футболист и не били никак очаровани от този факт. Баща й Николай Георгиев бил твърдо решен да пропъди Джизъса от апартамента на щерка си, а майка й Ирена се притеснявала, че плейбоят ще повлияе негативно на кариерата й.

Те опитали да говорят с нея, ала певицата се постарала да ги убеди, че няма повод за притеснение. До ушите на родителите на младата изпълнителка обаче достигнали грозни слухове – че Благо обяснявал на свои приятели, че не харесвал сексуално Гери-Никол, но му трябвали пари. Същевременно той си имал две-три мацки по негов тип, с които редовно се виждал.

източник:secret.bg