Погледнеш ли към Джо Манганиело, веднага ти става ясно, че той е един от най-яките (преносно и буквално) мачовци в Холивуд.

Танците му в „Магическият Майк“ могат лесно да засенчат дори тези на Чанинг Тейтъм, а когато помислим за тялото му, коленете ни се подкосяват, пише Cosmopolitan.

„Хората постоянно ме карат да им демонстрирам движенията от филма – жалва се Джо пред априлския брой на Cosmopolitan Великобритания. - Налага се да им обяснявам, че всъщност не съм стриптизьор. Но това е забавното нещо в актьорската професия – преструваш се на такъв, какъвто не си“.

Но признанието, което разтопи сърцата ни е, че Джо Манганиело е дал специален подарък на София Вергара, по случай първата им годишнина. И така – той е написал на любимата си книга. Истинска книга, дълга 40 страници.

„Написах ѝ книга за първата ни годишнина. В нея се разказваше как сме се срещнали. Беше дълга около 40 страници. Много обичам жена си“, каза той в интервюто.



Истината е, че стартът на тяхната връзка плаче да бъде описан. Романтични мъже като Манганиело вече рядко се срещат.

„Бях на медийно турне, когато разбрах, че София е сингъл (след раздялата с Ник Лоеб, бел.ред.). Приятелят ми е редактор и ми каза, че тя ще съобщи новината. Взех телефона ѝ от Джеси Тайлър Фъргюсън (колежка на Вергара от сериала „Модерно семейство“) и отлетях до Ню Орлиънс, за да я изведа на среща“.