Анджелина Джоли и Брад Пит най-после се врекоха пред Бога и пред хората, макар и при изключителни мерки за конспиративност, съобщава в. "Стандарт".

Мега секссимволите станаха съпруг и съпруга на брега на Индийския океан, твърдят световни медии. Години наред холивудските звезди се кълняха, че нямат нужда от сватба, но явно не са могли да откажат на шестте си деца. Тъкмо малчуганите са ги навили и са им били шафери на романтичната церемония.

Пред свещеника Пит и Джоли са разменили любовни клетви и пръстени "Картие", купени по-рано от щастливия младоженец. Остава загадката кой е пуснал информацията в пресата . Може би най-голямото им осиновено отроче Мадокс, шегуват се светските хроникьори. Едва ли духовникът, извършил светото тайнство, би рискувал репутацията си с подобни новини.

Междувременно стана ясно, че тези дни Анджи най-после се съгласи да изиграе египетската царица Клеопатра в суперпродукцията на Sony Pictures, чиято премиера е планирана за 2013-а. Филмът по книгата на журналистката Стейси Шиф, носител на наградата "Пулицър", ще бъде заснет в 3D формат под режисурата на Пол Грийнграс.

"Това ще бъде съвършено нов поглед върху Клеопатра. Не очаквайте да видите в нея просто една разгонена кучка. Акцентът ще бъде върху Клеопатра като политик, стратег и пълководец.

В класическия филм с Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън египетската царица бе представена като съблазнителка. Но това е така, защото досега историята на Клеопатра е писана само от мъже. Нашата история обаче е написана от жена!", разкрива продуцентът Скот Рудин.