Докато Брад Пит страда, че не е близо до децата си по време на празниците, то Анджелина Джоли си изкарва доста добре в тяхната компания.

Красавицата бе забелязана да се разхожда в зимен курорт в Колорадо с близнаците Нокс и Вивиан, както и с дъщеря си Шайло.

За релаксиращата ваканция актрисата е наела луксозна къща за 4 милиона долара, която разполага с шест спални и частен път, който им позволява да карат ски директно от склоновете до хижата.

41-годишната актриса бе уловена от фотограф във видимо добро настроение да се разхожда из мразовитите улици. Тя бе с тъмен панталон, обувки и яке.

Звездата от „Злодеида“ си бе сложила и качулка на главата. Докато децата ѝ ближеха сладкото изкушение, тя бе „оборудвана“ с топла напитка. Дъщеря ѝ Вивиан също бе с тъмна дреха. Младата блондинка поразително прилича на баща си Брад Пит, отбелязва Daily Mail.

В същото време стана ясно, че Брад Пит преживява един от най-сложните периоди в живота си след раздялата с Джоли през септември. Близък до звездата казал пред изданието, че Брад бил емоционално изтощен от тъгата си.

„Мъката на Брад е осезаема. Той е отчаян, защото пропуска празниците като Коледа и Нова година с децата си. Той е имал контролирани свиждания с тях, които са били свързани с множество сълзи.

Пит не се е срещал единствено с Мадокс, който не иска да го види след инцидента на борда на самолета лятото.

Според близки на Бранджелина, отношенията на двойката стават все по-зле. Двамата никога не са били толкова отчуждени, пише Tialoto.

Джоли и Пит имат три биологични и три осиновени деца – Мадокс бе взет от сиропиталище от Камбоджа през 2002 г., Захара е от Етиопия, а Пакс от Виетнам.