Анджелина Джоли е уговорила партньора си Брад Пит да посети пластичен хирург, за да коригира външния си вид.

По данни на американския таблоид National Enquirer, цитиран от Хай Клуб, Пит ще си направи операция за опъване на бръчките, за да придобие по-младежки вид.

„Брад отдавна вече не изглежда толкова добре. И Анджелина е доволна от намесата на естетичната хирургия", отбелязва източник на изданието.

„Двамата се надяват, че това ще предизвика нов прилив на ентусиазъм в спалнята им. Отношенията им могат да получат положителен импулс", добавя същият източник.

А според информатор на американското списание Life & Style, в последно време Брад е възмутен от поведението на Анджелина, която отделяла прекалено малко време на шестте им деца. Не му харесвало също, че Джоли обяви, че обича най-много от всички хлапета дъщеря им Шайло.

„Брад страшно се безпокои от подобни публични заявления на Анджелина" - съобщава приятел на актьорската двойка. - „Тя е прекалено откровена и не се колебае да разкаже пред пресата това, което споделя пред приятелите си."

„Анджи и Брад често имат разправии, в които тя го наранява с думите си" - разказва източникът. - „Случвало се е, когато обядват с приятели, тя да го обижда пред всички."