Повечето работа очевидно се отразява много положително върху Анджелина Джоли. Преди дни актрисата бе забелязана на разходка из Париж, а външният й вид говореше за доста по-здравото й състояние.

Неотдавна феновете на красавицата започнаха да подозират, че тя страда от сериозно заболяване и е на косъм от смъртта заради многото килограми, които свали. Джоли бе заприличала на скелет. Изглежда, актрисата не се старае кой знае колко за визията си, въпреки че е запълнила формите на лицето и е наляла малко бузи. Тя честичко се появява с неизгладени дрехи, без грим и с леко разчорлена коса, която това лято се превръща в нейна визитна картичка.

Преди дни обаче Джоли бе засечена в Париж. Тя бе там заради заснемането на мащабна реклама, а външният й вид направо смайваше. Дори в ежедневните си дрехи тя изглеждаше стилна и съблазнителна.

Тя бе заложила на леки бели панталони, бежови обувки и сив пуловер. Интересен детайл обаче хващаше окото – Джоли не бе сложила сутиен, а зърната й така стърчаха, че просто приковаваха всеки поглед. Явно модата дамите да се разкарват без „окови“ отново се е завърнала, пише Блиц.

Визията на Джоли е точно в стила на Виктория Бекъм – нищо излишно, но именно в тази семплост се крие един специфичен шик. Тези светли цветове дават много по-свеж вид на актрисата за разлика от черните дрехи, на които честичко залага тя. Малкото килограми са много добре прикрити, а фигурата й изглежда много по-привлекателна. Преди Джоли бе модна икона, време е да се завърне във висините в това отношение и да започне да показва отново безупречния си вкус.