Напоследък холивудските звезди явно са решили да се върнат към миналото и да възобновят свои стари авантюри. След като Дженифър Лопес се събра отново с Бен Афлек, Анджелина Джоли пък се отдаде на срещи с първия си съпруг Джони Лий Милър. Актрисата продължава битката за попечителство над децата ѝ с Брад Пит, който наскоро получи временно споделени родителски права, припомня woman.bg. Близки до Джоли разкриват, че тя е приела доста тежко новината и по всичко личи, че е потърсила утеха в миналото.

В петък вечер 46-годишната актриса бе забелязана да излиза от апартамента на Джони Лий Милър, за когото бе омъжена през далечната 1996 г. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма “Хакери” и се разведоха само няколко години по-късно - през 1999 г. Папараците засeкли Джоли да влиза в сградата сама и без охрана, носейки елегантен бежов тренч и бутилка от скъпото вино Peter Michael. Актрисата останала на гости над три часа, наслаждавайки се на вечеря заедно с бившия си любим.

Все още не е ясно дали двамата са възобновили романтичните си отношения, но запознати смятат, че Анджелина по-скоро е решила да посети своя бивш любим по време на пътуването ѝ до Ню Йорк, което тя реши да предприеме по случай рождения си ден.