Американски таблоид гръмна с поредните шокиращи разкрития около сексуалността на Джон Траволта.

Актьорът неведнъж е бил набеждаван, че е гей, но този път източник на изданието твърди, че той предложил на професионален масажист пари, за да прави секс с него в хотелската си стая.

"По време на престоя си в хотелски апартамент Джон Траволта си поръчал масаж. Когато момчето дошло, той вместо това предложил да му плати солидна сума, за да преспи с него. Масажистът отказал и го заплашил, че ако продължи да настоява, ще се обади в полицията", разказал информаторът, пише bliasak.bg.

"Джон Траволта предпочел да го пусне без много шум, тъй като за него така и така се носят слухове, че е гей. Той за нищо на света не би рискувал истината за сексуалните му предпочитания да излезе на бял свят, но явно не е предвидил това, че масажистът ще се разприказва", добавил още източникът.

Това далеч не е първият път, в който мъже са заявявали, че са имали връзка с Джон Траволта.

Писателят Робърт Рандолф дори написа книга за него, в която твърди, че през 1995 година налетял случайно на актьора в СПА център в Лос Анджелис, докато друг мъж го обслужвал орално.

„В следващите години няколко пъти съм виждал Джон с разни мъже по партита. Виждал съм как го задоволяват орално и как той прави същото с други мъже. Не винаги се стигаше до анален секс, но често Джон и другият не си правеха труда да се усамотят в някоя стая, а се отдаваха на страстите си пред всички“, разказа през 2010-та Робърт Рандолф.

Снимки: Getty Images/ Guliver