Дуетът на Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта You're The One That I Want оглави класацията на Би и Си за най-продаваните песни от филми.

Парчето беше записано за мюзикъла от 1978 г. „Брилянтин”. Участието на Джон Траволта във филма е една от първите му големи роли и му проправя път към славата на Холивуд и музикалната сцена. На второ място в класацията е кавърът на песента Love Is All Around от филма „Четири сватби и едно погребение”.

В лентата парчето е в изпълнение на шотландската поп-рок банда Wet Wet Wet. Оригиналът на песента Love Is All Around е от 1967г., а нейни автори са групата The Troggs.

Класацията на Радио 2 на Би Би Си е за песни, които са били записани специално за филми. Трети се нарежда Стиви Уондър с I Just Called To Say I Love You. Парчето е записано за „Жената в червено” от 1984 г. Браян Адамс също влиза в класацията – на четвърта позиция с Everything I Do (I Do It For You) от „Робин Худ: Принцът на крадците”. Песента беше на първо място във Великобритания цели 16 поредни седмици през 1991 г.

В списъка влиза още една песен от мюзикъла „Брилянтин” - парчето Summer Nights. Тя заема пето място в класацията.