"Колко мило"! Това е коментарът на бащата на Анджелина Джоли за тайната й сватба с Брад Пит.

Носителят на Оскар Джон Войт разбрал за венчавката на дъщеря си вчера, когато преглеждал новините онлайн. Това станало няколко часа, след като говорител на Анджелина и Брад оповести публично новината.

"Явно е било чудесно. С участието на децата сигурно е било много забавно и красиво. Радвам се за тях", коментира Войт тайната сватба на дъщеря си.

Той заяви, че и да е бил поканен, нямало как да отиде, защото събитието съвпадало с наградите "Еми", където той присъства с колегите си от сериала "Рей Донован".

Отношенията между актьора и Анджелина се влошиха, когато той заяви, че развода му с майка й е предизвикал "психическите проблеми" на Джоли. Тя се сдобри с баща си през 2010 г., но не споделя с него важните неща в живота си - като сватбата и двойната мастектомия. Войт обаче винаги заявява, че се гордее с решенията й.

Анджелина Джоли и Брад Пит са се оженили в събота на тайна церемония. След кратка семейна почивка в Ница Джоли и Пит са се отправили към Малта в сряда, за да започнат снимките на новия си съвместен филм "Край морето".

Въпреки че подробностите за сюжета се пазят в тайна, се твърди, че актьорите ще играят съпруг и съпруга и ще имат много горещи сцени.