Джони Деп би заработвал дори като бензинджия.

С тези думи най-скъпо платеният актьор в Холивуд, според класация на "Гинес", омаловажи постиженията си. На големия екран тръгна поредният касов хит с Деп, наречен "Алкохолна диета".

Според класация на "Гинес” за 2012 година, Джони Деп е най-скъпо платеният актьор в Холивуд, участвал в едни от най-популярните филми в последните няколко години. Последната лента в биографията на артиста е "Алкохолна диета" - история, написана от близък приятел на Деп - Хънтър Томсън, който се самоубива през 2005 година, пише БТВ.

Въпреки трогателната линия зад кулисите на филма, лентата предлага истински трилър, с много забавни моменти. Деп влиза в ролята на журналиста Пол Кемп - американец, който отива да работи за вестник в Пуерто Рико. Може да си представите колко объркана, интригуваща и смешна става историята, когато се смесят неподражаемата игра на Деп, огромно количество ром и една красива жена.

На европейската премиера на филма, журналистите попитаха Джони как успява винаги да е на върха.

"Не мога да кажа, че аз лично имам някакъв контрол над себе си и нещата около мен. Това е, което правя и искам да правя. Може би защото винаги съм ОК да започна от нулата, като бензинджия, например”, каза актьорът.

Алкохолната диета на Джони Деп ще се завърти по кината този месец.