Ексцентричният актьор Джони Деп и неговата колежка и приятелка Амбър Хърд преминават през криза в отношенията.

Неотдавна се заговори, че планират да минат под венчилото, но сега пък се появи мълва, че хубавицата негодувала срещу стремежа на любимия й непрекъснато да я контролира. Освен това двамата живеели доста скучно, а тя имала нужда от разнообразие и наскоро призна, че е бисексуална.

"Джони приема факта, че Амбър има и други нужди, така че й е казал, че може да спи с жени, ако има желание за това", разказва техен близък пред американския таблоид National Enquirer.

Звездата от "Карибски пирати" обещал на гаджето си да я превърне в следващата Анджелина Джоли.

"Засега не спазва обещанието си. Вместо да й намери вълнуващи роли или да я представи на влиятелни продуценти, той предпочита да я държи в имението си в Ел Ей", издава още източникът.

Амбър била получила изключителна възможност да се включи в екранизацията на книгата "50 нюанса сиво". Джони обаче я накарал да откаже, защото четивото било прекалено цинично и вероятно и лентата щяла да е такава.

"За известно време Амбър харесваше да седи у дома с Джони, да му готви и двамата да гледат стари филми, но вече се отегчи. При последния им скандал Деп се изпусна и й каза, че тя е късметлийка, че излиза с него. В момента връзката им виси на косъм", допълва информаторът.