Джони Деп поканил много от известните си приятели да прекарат новогодишната нощ с него на Бахамите, съобщава Контактмюзик.

51-годишният актьор разпратил покани до най-близките си приятели, сред които Стивън Тайлър, Мерлин Менсън и Хелена Бонъм Картър и партньора й Тим Бъртън, за да посрещнат 2015 г. с него и с годеницата му Амбър Хърд на частния им остров на Бахамите.

Партито на актьора на остров Амбър бийч, кръстен на партньорката му, което обикновено преминава без много шум, предизвика слухове сред гостите, че може да се превърне в изненадваща сватба между Джони и 28-годишната Амбър.



"Джони обикновено е много сдържан, така че голямото новогодишно парти е изненада. Той покани повечето си близки приятели и техните семейства да се присъединят към него на острова му. Това поражда очаквания, че партито ще бъде голямо. Може да е обикновен купон, но приятелите му се чудят дали това не е уловка за сватба без много суетня", сподели запознат източник пред британския таблоид "Сън".

Двойката планира да мине под венчило именно на Амбър бийч, но точната дата не беше определена. Джони и Амбър потвърдиха годежа си през януари след по-малко от две години заедно и организираха парти, за да го отпразнуват през март, припомня БГНЕС.

Преди време Деп имаше дълга връзка с Ванеса Паради, от която има две деца – дъщеря Лили-Роуз на 15 години и син Джак на 12 години.