Актьорът Джони Деп мрази риалити шоутата.

50-годишният актьор е ужасен от манията на съвременния свят по материалните неща и иконите от риалити предавания. Той смята, че повърхностното отношение ще бъде падението на обществото в рамките на няколко години.

"Това е наистина плашещо. Когато видиш всичките тези неща, които показват в рекламите, хората ти крещят "Купи това", "Купи онова". Вече всичко може да бъде риалити шоу. Представете си какво ще се случи след 20 години", казва Джони Деп.

Актьорът отправи критики и към звезди като Ким Кардашиян и Парис Хилтън. Според него, те са обществени личности без талант, които са се превърнали в идоли на цяло едно поколение благодарение на феномена, наречен реалити шоу.

"Сега хората стават известни от нищото. Хората правят собствено риалити шоу, защото са част от обществото на Холивуд. Това се оказва доста успешно и те печелят купища пари за продуцентските компании. Вече буквално можеш да надникнеш в банята на съседа. Все едно гледаш огъня. Не можеш да свалиш очи от него", казва Джони Деп, пише БГНЕС.