Треска тресе актьорът от дни, пишат американски медии.

Актьорът от "Карибски пирати", който си живее щастливо и спокойно с приятелката си Ванеса Паради и двете им деца, се притеснява, че бившето му гадже Кейт Мос ще пише мемоари.

Топмоделът се закани, че ще опише в книга живота си като извади на показ всички свои връзки и клюкини около тях. Сред жертвите ще е и Джони Деп, който вече изчисти лошия си имидж, пишат от Lifestyle.bg

"Джони доста се потруди, за да задържи имиджа си на добро момче, а сега Кейт се гласи да извади кирливите му ризи. Когато ходеше с нея той пиеше, пушеше трева и какво ли още не", казва запознат със случая и продължава:

"Джони не иска да се ровят в миналото му, още повече че се притеснява за децата си. Хлапетата със сигурност ще попаднат на книгата и ще научат какво лошо момче е бил. Не иска да дава такъв пример. Дори и Ванеса не знае за много от изцепките му."

Според друг източник Кейт Мос е все още бясна на Деп, че я заряза и иска да си го върне. За да предотврати провала, актьорът й писал с молба да го изтрие от мемоарите си. Кейт обаче отказала, защото добре знае, че само заради Джони Деп книгата й ще се продава като топъл хляб.