Джони Деп отпразнувал 50-я си рожден ден със скромна вечеря с децата си, защото сметнал, че празнуването на голямата годишнина е върхът на суетата.

Звездата от "Карибски пирати" стана на 50 години на 9 юни, но вместо шумно парти решил да излезе на вечеря с 14-годишната си дъщеря Лили-Роуз и с 11-годишния си син Джак.

"Избрахме нещо обикновено и просто отидохме на вечеря. Идеята за празнуването на рождения ден ми се струва като върха на суетата, а аз не обичам суетата. Започвам ново десетилетие..., това е страхотно. Не съм се събудил внезапно с мисълта: "Боже, гърбът ме боли убийствено!", разказа Деп пред британския вестник "Дейли Мирър".

Лили Роуз и Джак са децата на Джони от бившата му партньорка Ванеса Паради, с която се раздели миналата година след 14-годишна връзка. "Ванеса е страхотна майка и жена, в момента сме в много добри взаимоотношения. Няма как да не я обичам все още след всичко, което ни свързва".

Деп добави, че повече от година не е пил алкохол и се гордее с постъпката, защото докато пиел изпаднал в депресия и не намирал смисъл в живота си.