Актьорът Джони Деп винаги ще обича бившата си половинка Ванеса Паради.

Това е заявил 52-годишният Деп в интервю за британско издание. Заедно те имат две деца – 16-годишната Лили-Роуз и 12-годишният Джак. Джони и Ванеса се разделиха през 2012 г.

Въпреки че Деп след това се ожени за 29-годишната си колежка Амбър Хърд, той призна, че Паради винаги ще има частица от сърцето му.

„Тя е страхотна майка и жена. Когато си имал дама, която е била добра с теб и с която имате две деца, не можеш просто да се чупиш. Любовта може да се промени, но все още я обичаш, независимо от всичко,” обяснява секссимволът.

В същото време Джони Деп признава, че е бил изненадан от факта, че открил любовта в лицето на съпругата си Амбър, защото „актьорите и актрисите трудно се понасят”. „Но тя е наистина умна и перспективна и може да говори за много неща. Освен това харесва стари блус музиканти. Може да ти каже имена на наистина слабо познати хора като Слим Харпо или Тампа Ред. Това ме обезоръжи. Тя е прекрасно момиче, а аз съм голям щастливец,” заяви щастливият Деп. Освен това, по думите на актьора, неговата съпруга се разбира отлично с децата му.