Най-оборотният карибски пират в Холивуд Джони Деп планира да се върне при Ванеса Паради.

Въпреки че преди месец двойката оповести края на 14-годишния си романс, сега стрелките на любовния им компас се завъртат наново.

Актьорът акостирал в семейното имение в Южна Франция, за да прекара малко време с Ванеса и двете им деца, 13-годишната Лили-Роуз и 9-годишният Джак, разкри „Дейли мейл”, цитира monitor.bg.

Повеят за претопляне на връзката им идва от гравирания медальон, който любимецът на Тим Бъртън купил за крехката си муза. Надписът на обратната страна на бижуто гласял „Вечно ще те обичам”.

В случай че играта на влюбени гълъбчета завърши с фиаско, Паради ще захлеби със 100 милиона паунда. Деп е истински късметлия, тъй като няма сключен брак и обещава да задели средствата само от сантимент към общото им минало. Партньорите тепърва ще теглят чоп и за разпределянето на недвижимото си имущество. Те имат къщи в Ел Ей, Сен Тропе и Хаваите. Най-ексцентричната им придобивка е остров на Бахамите.

Припомняме:

Актрисата Амбър Хърд, чийто фатален чар извади Деп от клишето на моногамията, заяви, че прекомерното медийно внимание не й понася и предпочита да се върне към статута си на необвързана. С Джони се запознават на снимките на „Дневникът на едно пиянде” през 2009-а, но слуховете за искра между тях се засилиха, след като тя го придружи на премиерата на „Тъмни сенки”. Красавицата е с 23 години по-млада от Деп и не крие бисексуалната си ориентация.