Джони Деп е готов да даде на експоловинката си Ванеса Паради всичко, което тя пожелае от общото им имущество, твърдят познати на бившата двойка.

Актьорът и французойката не са женени и поради тази причина тя няма право да претендира за половината от богатството на звездата.

Деп обаче с готовност щял да й предостави всичко, което тя му поиска, за да запазят добрите си отношения в името на двете си деца, пише bliasak.bg.

"Джони се ужасява от идеята двамата с Ванеса да седнат да делят имуществото си и да вземат да се скарат за някоя къща или имот. Затова той щедро й предложи да вземе това, което поиска. Дори ще й даде и половината от парите в банковата си сметка, което е приблизително 157 000 000 долара", разкрил запознат.

Деп и Паради, които така и не пожелаха да надянат брачни халки, са собственици на няколко имения. Във Франция те имат къща в Мьодон, вила в селцето План-дьо-ла-Тур, на 20 км от Сен Тропе. Те разполагат също така с няколко къщи в Лос Анджелис, с имения на Хаваите, Великобритания и Венеция. Към дългия списък се прибавя и остров на Бахамите и голяма яхта, дълга близо 50 метра.