“Хубаво е да има конкуренция, защото тя е може би силата, която движи всеки един от нас да продължава да се развива и още повече да надгражда себе си”, това споделя Джордан в свое интервю за предаването “Фолкмаратон”.

Изпълнителят признава, че музикална компания “Пайнер” е единственото място, в което един изпълнител си струва да се раздава на 100 % и той самият смята да го направи от тук нататък.

“Искам да спечеля още повече любовта на почитателите и тяхното доверие”, откровен е изпълнителят, който може да се похвали с едно ударно творческо начало като част от най-голямата музикална компания в България.

В началото на 2016 г. Джордан представи “На колене”, а само месец по-късно песента е категоричен хит в клубовете и в сърцата на публиката.

“Изключително съм доволен от развитието на този проект”, споделя изпълнителят и допълва, че високата гледаемост, която е постигнал само за две седмици от премиерата си – над 1 милион сам по себе си определя “На колене” като успешен проект.

Наскоро Джордан гостува на почитателите на поп фолка в Белгия, където песните му се радваха на много добър прием. Певецът не пропусна да направи и кратка разходка в Брюксел и да сподели кадри от нея във Facebook.

Източник и сн.: Planeta.tv