Голяма новина поднесе Джордан на почитателите си – заедно с Деси Слава подготвят дует.

Двамата изпълнители вече заснеха и ефектен видеоклип, с който песента официално ще получи премиера в Planeta Official в YouTube. Първоначалните планове на Джордан и Деси Слава са лентата да се появи до края на месеца, а защо не и за деня на музиката – 1 октомври.

Това, което можем да издадем в аванс е, че те се довериха на режисьора Николай Скерлев за видеореализацията. Кадрите са заснети в София, а освен имиджови моменти, зрителите ще се насладят и на кратка сюжетна линия.

“Много се радвам, че с Деси Слава успяхме да осъществим този проект. Идеята за съвместна песен се появи още когато работех по “Златото ми“, където тя също взе участие. Песента се хареса на публиката и това бе още един аргумент да създадем дует. Мисля, че се получи много интересна и красива песен, надявам се съвсем скоро да ви изненадаме приятно“, сподели Джордан пред официалния сайт на телевизия “Планета“ - www.planeta.tv.

Песента обединява творческите идеи, както на двамата изпълнители, така и на доказаните имена в поп фолка – композитора Даниел Ганев и текстописката Петя Радева.