Фолк певецът Джордан още е в траур заради нелепата смърт на нетрадиционния си домашен любимец – декоративното прасе Лейди Гага.

Той се появи в студиото на „Часът на Милен Цветков“ с тъмни очила, които не свали през цялото предаване.

Прасето загина, тъй като децата на сестра му мислели, че то може да лети и го изхвърлили през прозореца. Естествено, веднага след полета Лейди Гага станала на кайма.

Певецът първо обясни, че не иска да занимава хората със себе си и битовите си проблеми. Но после решил да разкаже за Лейди Гага заради хората, които следят отблизо кариерата му и знаят, че има странен домашен любимец.

За да бистрят темата „Защо децата вярват, че прасетата могат да летят“, Милен Цветков беше поканил цели 6 госта. Психолози, педагози и родители се чудиха докъде детският ум различава измислицата и кога започва да я разграничава от реалността.

Милен Цветков, обаче, беше скептичен към драмата на Джордан. От разговорите с родителите, според него, ставало ясно, че децата знаят кое е измислица и имат познания кои животни могат да летят и кои не. Той заподозря певеца, че му е омръзнало да се занимава с прасето и сам го е „евтаназирал“. А пък историята с глупавите хлапета била само рекламен трик за привличане на медийно внимание.