В края на октомври певецът ще отбележи една година, откакто е артист на музикална компания “Пайнер”. Казва, че е изключително доволен и безкрайно щастлив, че е част от най-голямата музикална компания.

“Самият аз се чувствам много удовлетворен. Смятам, че това е компанията, която дава реален шанс на талантливи изпълнители да се развиват и да вървят напред. Аз се старая да работя и мисля, че нещата се получават. Това е само началото...”, споделя Джордан.

Джордан разкрива, че музикална компания “Пайнер” е поставила ново начало в неговата кариера. Намира себе си за много по-различен от преди. Даже казва, че няма нищо общо с преди и визуално, и като поведение, и като репертоар.

“Това е един вид рефреш на моята кариера. Промених се много и като мислене. Преди мислех по-наивно, по-повърхностно и по детски. Сега всяка крачка трябва да ми е премерена.”

Изпълнителят споделя, че усеща все по-силно обичта и подкрепата на феновете, което го стимулира да се развива още повече и му дава много голяма муза. Не спира да слуша разнообразна музика и се опитва да обогатява съзнанието си с нови песни.

“Хубаво е да се разнообразява и откъм звученето на песните. Не се ограничавам само в един жанр. Обичам да слушам всякаква музика и това, както се казва, “ти пълни ухото”. Човек, черпейки повече информация, се обогатява и не стои само на едно място. Например от хаус песен можеш да чуеш семпъл, който да приложиш в своя песен. Занапред с Божията помощ искам да се опитам да вкарам по-различна линия, но това малко по-нататък.”



Джордан не иска неговите песни да се сливат със звученето, което върви в момента. Иска му се творчеството му да има свой отличителен характер.

“Мечтая хората като чуят една моя песен, да кажат: “Да, това е песен на Джордан.” С упорит труд и постоянство и когато знаеш какво точно искаш да постигнеш, се получават нещата. Естествено и с подкрепата на феновете и на продуцентите.”, казва още Джордан в “Автограф”.