Джордан се завърна ударно на музикалната сцена с новия си сингъл „Всичко с теб“. Песента и видеото успяха да приковат вниманието на публиката, а в проекта специално участие има и моделът Моника Валериева, пише signal.bg.

Двамата заложиха на доказания творчески тандем Йорданчо Василковски-Оцко и Мариета Ангелова. „Всичко с теб“ направи своята премиера в официалния Youtube канал на изпълнителя Hit Music. Именно там ще бъдат представени и предстоящите му песни.

„Радвам се, че успяхме да изненадаме публиката. За мен лично бе голямо вълнение премиерата на този проект, защото близо две години не съм издавал песни. Оттук нататък ще работя много активно и ще представям често свои проекти – нещо, което винаги ме е правило най-щастлив“, споделя Джордан.

В кариерата си той има десетки песни, като много от тях се превърнаха в тотални хитове през годините. Певецът е и носител на редица музикални отличия. След раздялата си с бившите си продуценти, в момента той залага на кариера като самопродуциращ се артист.

Появата на „Всичко с теб“ успя да привлече погледите към него и дуетната му половинка, като Джордан вече стартира активно и клубните си изяви. През август той ще радва публиката в няколко града както в страната, така и в морските курорти.