Джордан разкри в "Открит микрофон", че с Азис и Ерик са подготвяли съвместен проект, който обаче така и не успели да реализират.

"Ние бяхме замислили едно трио, ама Василка се отказа. Ние вече не поддържаме отношения с него /б.а. с Азис/, защото той е много странен човек. Аз не мога да разбера защо дружи с хора известно време и след това някак си му омръзват и ги изхвърля от живота си. Иначе всички знаят, че с Васко сме си били доста добри приятели. За първи път го казвам, имахме една идейка да направим трио - аз, Ерик и Азис, но впоследствие започнахме да не поддържаме вече толкова близки отношения" - сподели изпълнителят на Ара Мюзик, пише signal.bg.

Джордан не скри, че взаимоотношенията му с Азис изненадващо охладнели, без да има конкретна причина за това. "Не сме имали някакъв конфликт, просто той някак си се отдръпна. Явно видя някаква конкуренция, може би, не знам. Така предполагам - страх го е!" - каза той.

Джордан, Ерик и Азис били напълно готови да запишат общото си парче, когато по необясними причини Азис се отдръпнал от тях.

"Даже имахме и песен - и музиката, и аранжиментът и текстът бяха готови,  ние бяхме почти на финала, но така и не стана. Може би е за добро. Иначе идеята беше много добра. Един друг колега изпя песента след това" - разказа изпълнителят на "Полудей".