Днес е специален и много вълнуващ ден за Джордан, защото той празнува своя рожден ден. От няколко дни изпълнителят е в Абу Даби и Дубай, защото е решил да постави екзотично начало на своята нова лична година, а казват, че както посрещнеш рождения си ден, такава ще бъде цялата година за теб. Със сигурност щастливите емоции за изпълнителя днес ще са много - началото на своя празник той постави в Абу Даби, а пред www.planeta.tv издаде, че тържеството вечерта ще бъде в Дубай.

Точно оттам певецът сподели с почитателите си в социалните мрежи красиви кадри от най-голямата цветна градина в света, Miracle Garden, която впечатлява със своите приказни комбинации от цветове и аромати. Това е второ пътешествие до Дубай за Джордан, който не крие, че всеки път посещава ОАЕ с удоволствие. Още много приятни изненади го очакват днес, а може би най-големият подарък за певеца е успеха на новия му сингъл - “Не си прави труда”.

Видеоклипът се появи на 1 март и в продължение на седмица бе в първата тройка на българската трендинг листа на портала за видеосподеляния. Феновете пък са категорични, че това е най-добрия проект на Джордан до момента.
“Бих искал да благодаря на всички за многобройните поздрави, които ми изпращате по повод новата ми песен. Успехът на “Не си прави труда“ е факт, благодарение и на вашата подкрепа! Очаквайте изненади“, сподели днес, директно от Абу Даби певецът.