Близо 5 години Джордан е част от Ара Мюзик. Това е музикалната компания, с която той успя да изгради име в попфолк жанра и репертоар с немалко хитове.

"Чувствам се много добре. Благодарение на Ара мюзик аз съм това, което съм. Благодарение на тях успях да сбъдна най-голямата си мечта в живота си и се радвам, че имам работа, която ме удовлетворява и ме кара да бъда щастлив" - сподели изпълнителят, пише signal.bg.

Джордан е удовлетворен от постигнатото в професионален план и с вълнение споделя, че е амбициран да реализира още по-добри музикални проекти.

"Ще си пожелая трети самостоятелен албум, ще си пожелая още един дует с Емануела, ще си пожелая още много хубави и хитови песни, още много красиви видеоклипове. Знам, че дори да не си ги пожелая, те ще се случат, защото Виктор Касъмов е като мой втори баща и се съобразява с всяко ме желание" - казва той по повод 15-годишнината на музикалната компания.

Певецът признава, че трудностите в професията му са неизбежни, но преодолими:

"Всеки един от нас си има върхове и спадове - това е част от шоубизнеса, от кариерата на изпълнителите и мисля, че това е нормално".

В момента Джордан е отдаден на предстоящия си сингъл и видеоклип.

"Имам няколко песни, които са в полуготов вариант. Избрали сме сингъл, на който да заснемем видеоклип. В началото на март месец се надявам да се появи. Работя, творя и се чувствам добре" - подчерта изпълнителят.