Дъщерята на бившия американски президент Джордж Буш-младши, 36-годишната Барбара Буш, се омъжи. Сватбата се състоя в град Кенебънкпорт в щата Мейн. На церемонията се събраха само най-близките хора на новобрачните- около 20 души. Красавицата бе облечена в рокля на дизайнера Вера Уонг и бе доведена до олтара от бившия президент.

Избраникът на Барбара е 37-годишният сценарист Крейг Койн. Двамата се запознали през ноември миналата година. Те вдигнаха сватба само пет седмици след като Койн направил предложение на любимата. Булката специално си сложи гривна на покойната си баба Барбара Буш, на която е кръстена. почина през април на 92 години, но бе почетена от внучка си на сватбения ѝ ден. 36-годишната дъщеря на американския президент носеше гривна, подарена от дядо ѝ на баба ѝ за 70-ата годишнина от сватбата им през 2015 г. Синият аксесоар, който се носи на сватбата задължително според американската традиция, били чифт обеци, подарък от Джена Буш Хейгър - близначка на Барбара.

Джена сподели, че след сватбата е плакала много от щастие. На церемонията Джена вдигнала тост за сестра си: "Просто казах колко мнного значи тя за мен, но всъщност завърших с писмо, което дядо ми е написал на баба ми."Джордж Буш публикува кадър от сватбата, на който води дъщеря си към олтара и написа: "Барбара е спрягана за уникална и силна жена и с право, защото тя е уникална и силна. С Лора сме толкова горди с нашата чувствителна, смела, страстна мила, интелигента и любяща дъщеря. И сме развълнувани да приветстваме Крейг Койн с добре дошъл в семейството."