Джордж Клуни планира да мине под венчило във Венеция.

Актьорът и адвокатката по човешките права Амал Аламудин, които се сгодиха през април, ще се венчаят в Италия през септември и се отказали да организират сватбата в имението на Клуни на брега на езерото Комо, защото сметнали, че не е достатъчно уединено.

"Джордж и Амал искат да се оженят в Италия, но се нуждаят от място, което предлага на тях и на гостите им уединение", разкри запознат източник пред в. "Ню Йорк Пост".

Джордж, който не искал да създава неудобство на съседите си на езерото Комо с вниманието към сватбата си, и Амал били видени да вечерят във Венеция преди няколко седмици, след като обиколили няколко сватбени обекта. Запознати твърдят, че те планират да се оженят в замък в града.



Двойката посетила венецианския ресторант Да Иво заедно с бодигарда на 53-годишния актьор и неговата приятелка и се насладили на традиционни италиански ястия и напитки. На следващата сутрин те отлетели от летището във Венеция с хеликоптер.

Преди време се твърдеше, че Джордж и Амал смятали да се оженят в двореца Хайклиър, където е сниман сериалът "Имението Даунтън", но в крайна сметка променили решението си, след като адвокатката научила, че бившата британска моделка Кати Прайс се венчала там с първия си съпруг Питър Андре през 2006 г.

"Амал не знае много за звездите. Но е добре осведомена коя е Кати Прайс и не искаше големият й ден да се свързва с подобен род медийни циркове. Така че те започнаха от начало и търсят други места", разкри запознат източник, пише БГНЕС.