Джордж Клуни и Брад Пит се насладиха на вечер по мъжки преди няколко дни в италиански ресторант в Беркшир, Англия.

Двамата актьори, чието приятелство е всеизвестно, бяха забелязани да вечерят заедно в Англия. Те посетили малък, но популярен италиански ресторант, който се славел с вкусните си гозби, пише contactmusic.com.

Сайтът E!Online цитира сwидетел на случката, който им доверил, че Клуни се насладил на паста с морски деликатеси и джин с тоник.  "Те бяха толкова любезни със сервитьорите. Смееха се, говориха си няколко часа, почиваха си, като всички обикновени хора", споделя още източникът на изданието.

Клуни е почитател на италианската кухня и изобщо италанската култура. Актьорът има имение близо до езерото Комо в Ломбардия. Той прекарва повечето си време там, заедно с приятелката си Стейси Киблър. Джоли и Пит са сред редовните посетители на италианския дом на Клуни, който папараците често успяват да щракнат от високо.

Преди време Клуни сподели в свое интервю, че двамата се виждат от време на време, но приятелството им не е толкова голямо, колкото изглежда, пишат от blife.bg.

"Брад е от онези страхотни типове. Ние сме добри приятели, но е различно от това, за което повечето хора си мислят, което означава, че не прекарваме много време заедно. Идвал е в дома ми в Комо, Италия, карали сме мотори заедно. Но освен наскоро, не бяхме се виждали с Брад сигурно близо година. Наистина, не е каквото изглежда"