Актьорът Джордж Клуни иска да наеме Лана дел Рей да пее на сватбата му.

Актьорът се свързал с представители на певицата, за да я наеме да пее на сватбата му в Италия през септември. Оказва се, че годеницата му Амал Аламудин е голяма почитателка на Лана дел Рей и поискала да я слуша на живо по време на сватбеното си тържество.

"Амал е голяма почитателка на Лана. Ето защо Джордж иска да изпълни желанието на половинката си. Той се свърза с хората на Лана, за да я помоли да пее на сватбата му в Италия", съобщават приближени до двойката.



Лана дел Рей няма да пее за първи път на звездна сватба. Тя имаше участие на сватбата на Ким Кардашиан и Кание Уест. "За разлика от Ким и Кание, Джордж не я познава лично, но не се свени да й плати достатъчно пари. Парите не са проблем той ще плати на Лана каквато сума тя пожелае, само за да направи жена си щастлива", казват още приближените.

Певицата обаче все още не е дала окончателен отговор. "Лана не е казала на двойката дали ще може да пее на сватбата им. Тя се чуди дали няма да е опасно за репутацията й да пее на две звездни сватби в една година", твърди източник на вестник "Дейли стар", пише БГНЕС.