Актьорът Джордж Клуни и годеницата му адвокатката Амал Аламуддин сами са написали сватбените си обети, информира Контактмюзик.

Очаква се двамата да се оженят следващия месец в дома на Клуни в Италия. Избрали са да се оженят в имението на актьора, тъй като обичат езерото Лаго ди Комо, където се намира вилата и смятат, че така ще имат по-голям контрол над събитието.

Планирали са малка церемония в присъствието на най-близките им хора. Едва ли ще има много гости от Холивуд, тъй като те привличат вниманието.



"Няма да бъде голяма холивудска сватба, нито Джулия Робъртс и Сандра Бълок ще бъдат в Италия една седмица за сватбата. Джордж и Амал искат сватбата им да бъде лична с тиха, но забавна вечеря. Двамата ще си кажат кратки обети, които лично са написали. Искат гостите им да се забавляват възможно най-много. Двамата осъзнават, че ако на тържеството им има носители на Оскар, това ще смущава останалите гости. След сватбата те вероятно ще отпразнуват щастливия повод и с приятелите си в Холивуд", издава източник, приближен до двойката.