Холивудският ас Джордж Клуни осъмна като барман, но под фромата на декоративна фигурка върху тортата за 56-я си рожден ден.

Съпругата на актьора – адвокатката Амал, го изненада със сладкото изкушение. Горната част представлява бар, зад който стоят звездата от хитовата филмова поредица „Бандата на Оушън“ и съпругът на Синди Крауфорд – предприемачът Ранди Гербер.

Те са заобиколени от бутилки, а надписите посочват закачка с текилата на двамата приятели. Носителят на „Оскар“ и 55-годишният му бизнес партньор стартират компанията си на шега.

Тъй като обичат да чукват наздравици с характерната за Мексико напитка, решават просто да си направят своя. Но поръчаното от тях количество било толкова голямо, че не им оставили друг избор и вече я продават. От няколко месеца текилата на Клуни и Гербер е сред най-бързо прогресиращите на пазара.

Ред знаменитости не пропуснаха да поздравят звездния рожденик в социалните мрежи. Сред появилите се на фотоси с честитка се отличават колегите му Салма Хайек и Уил Смит, както и топмоделът Синди Крауфорд, която също се пошегува с новото му начинание.