За никого не е тайна, че Джордж Клуни много обича да се шегува с приятелите си, но актьорът трябва да признае, че с някои свои фарсове е прекалил.

"Аз подготвям нещо, което засега не мога да разкрия, но след една година вие ще разберете, че съм бил принуден да спра", заявява филмовата звезда в интервю пред Би Би Си, което ще бъде публикувано в петък, съобщава американският сайт "Пийпъл".

"Не се шегувам, просто мисля, че отидох много далеч" признава Клуни. Става въпрос за случка по време на снимките на "Бандата на Оушън", когато той се показал за малко на балкона на хотелската стая на приятеля си Брад Пит. За нула време долу се събрали многобройни фенове на шегобиеца, които с часове скандирали "Джордж, Джордж" и не позволили на Брад Пит да спи.

Другата шега на Клуни с приятеля му била свързана с връзката между Анджелина Джоли и Брад Пит. През 2005 г. майтапчията разгласил, че в неговата вила в езерото Комо в Италия ще стане сватбата между Анджи и Брад. Слухът моментално се разпространил и край езерото станало стълпотворение от фоторепортери и телевизионни водещи, пише БГНЕС.

Нещо повече, Клуни заявил, че в парка на вилата е създадена площадка за хеликоптери. Навалицата около къщата продължила две седмици, докато хората разбрали, че са пратени "за зелен хайвер".