Певецът Джордж Майкъл сподели, че се срамува от вида си преди години, когато често бил забелязван с обици на ушите и силно изрусена коса.

Заедно с Андрю Риджли, с когото за пръв път в дует изгряват на музикалната сцена, Джордж става хитов изпълнител и печели милиони фенове по света. Той обаче не спира да разказва как гледайки старите си клипове от началото на кариерата си, често започва да се срамува от вида си и трудно да си намира място в стаята.

"Откъде да започна, може би от русата коса в началото на кариерата ми. Това дойде, защото по тогава не исках да бъда себе си и тъмните къдрици трябваше да си отидат. Сега като гледам отстрани, спокойно можех да мина и без тези обици по ушите, но какво да се прави", коментира в интервю звездата.



50-годишната музикална легенда добавя, че може би малко се притеснява и от перата в шортите си по време на първото си турне.

"Колко глупав трябва да си, за да направиш това.., но за този случай обвинявам Андрю, който винаги е обичал да шокира хората", добавя през смях Майкъл.

Певецът обаче е решил да остави ранните експерименти с модата настрана и да признае, че както тогава, така и сега талантът му е бил водещ в музикалната кариера, пише БГНЕС.